Äntligen....

Prao idag, fick vara helt själv, tråkigt, men dagen gick bra ändå, åkte och löshoppade allez sen rida killen. Sen hem och äta lite sen drog jag och mamma till kiladalen med iskra, första gången jag red henne efter tandutdragningen ;) hahha. och typ 1 månad sen hon blev riden. men hon va kit duktig, longeringen har verkligen gett resultat, mumms på henne nu <3 Sen kunde jag inte låta bli att hoppa lite, skuttade ett räcke på typ 60 och herre jävlar vad hon överhoppade sig och blev skit glad :') Nu är hon drömpollen <3


sorry för att jag skrev om hästen men idag har det bara vart hästar ;)

Imorrn har vi socmorgon till 20 över 12 niiice :)


puss <3


3 kommentarer

Hemma igen :'D

nu är jag äntligen hemma från norrland. om ni undrar varför jag inte har bloggat på 4 dagar så har jag vart ute i skogen utan data, jag höll på att dö :o hahah ne det gick bättre än vad jag trodde, med godis och lite hopping så :D hittade ett par mukisar, en tröja och ett par skor (y) sen lite annat skit, Jag orkar inte skriva om att vi har gjort, men olat har vi gjort, och jag har blivit BRUN :D fatta vad glad jag blev, typ 25 grader i norrland :o hahhaha grekland ;) Sen har jag fotat masor. men alla bilder tänker jag inte lägga ut, ni får några på mig ;) muhahhah!


puss <3Kommetera nu ;) <3
3 kommentarer

lediga idag (a)

fan vad skönt att vara lediga idag. behövdes! igår höll jag på att svimma, va så jävla trött.
Vaknade vid 11 idag, skulle ta hand om tindra och gå upp senast 10, hahhah mamma och pappa blev arga som vanligt, bråkar fan alltid med dom. usch! Sen så fick jag åka moppe ner till oxelösund. Och jag VÅGADE åka moppe igen. ja va skit rädd i början usch. Sen åkte vi till nån moppe afär och kollade hur mycket det skulle kosta med nya delar till moppen, och det blir jävligt dyrt. hahha grattis martin (y)  Sen hem och äta mat och ner och longerhoppa iskra, i grimma xD hahah för hon får inte ha träns på en vecka, hahah. hon va iaf skit duktig. hon vart skit glad att få hoppa igen :D höjd till 90 kanske. och fan vad hon hoppar. det märks att hon har fått mycket mer muskler nu :') lilla gumman, längtar som fan till att få rida henne igen :D Okej, det va intressant att läsa om min häst va ;) hahhah.
Fan jag kommer att DÖÖÖÖÖÖÖÖÖ i morrn :''''(

puss <3


hahahhahah, så snygg ;D
1 kommentar