29 Februari

Har precis kommit hem från en lång dag i stallet, så jag saknade det igår! Har hunnit med och jobba oxå, 7.30-13.30 idag, skönt med ganska kort dag :)

Skuttade iskrus lite idag på banan, super fin var hon :D Travhoppade ett räcke och en oxer med bom framför. Tycker det funkar super för mig och iskra, hon måste hoppa upp sig och ta i med hela kroppen och jag känner mig 100 % säker :) Slutade med 1.10 på räcket och ca 1 m på oxern, satan vad hon hoppade i slutet :D
Tänkte hoppa lite i helgen och filma :D

hahhahaha och måste berätta en sån rolig sak jag har fått höra av en "okänd person" som har hört av en "okänd person" att jag kom hög till skolan i slutet av 3an och rökte på. Hahaha serisöt började asgarva, vart fan har dom fått det ifrån? jag har inte ens rökt en vanlig cigg i hela mitt liv -.- Denna stad asså! Nyköping i våra hjärtan ;)

Pussssss på er :)Ja, okej ser ganska hög ut :/
3 kommentarer

Stolt barnbarn :DVem har sagt att man inte kan lära en gammal hund sitta? ;)
1 kommentar

Film från onsdagens hoppträningÄr inte alls nöjd med träningen! Det enda som va bara var framridningen, där kändes hon super. Sen krånglade jag till allt och ridningen blev piss! Men bara ta nya tag och göra bättre ifrån mig nästa gång :)
1 kommentar