26 Juli

Har jobbat första dagen på min hemska period idag, jobbar 5 dagar i sträck nu sen ledig en dag och jobbar 4 igen.. Känner mig otroligt taggad, eller? ;) Har iaf en sak att se fram imot när dom här hemska dagarna är över! :D
 
Efter jobbet så drog familjen + några muppar till smultronstället och åt glass och hade det mysigt :) Nu blir det att slänga på sig ridbyxorna och hinna med hästen innan den här dagen är slut..
 
0 kommentarer

25 Juli

Idag har jag haft fullt upp från morgon till kväll, men det va ju också min enda lediga dag den här veckan :p Började dagen men en mysig fika stund på stan med ellen och Mickis, sen hem och tänkte sola, ah tjena.. Hela himlen blev frå efter en halvtimme -.- suck ge oss sommar nu förfan!
 
Sen drog jag och mamma o hämtade pappa nere i ockle där han kom med våran nya båt, härligt att vara med båt igen fast ännu en gång, vart är sommarn? Sen blev det pizza mys med släkten bergman :)
 
Nu på kvällen drog jag till stallet och fixade, red nere på terrängbanan och hon va så himla härlig! :) Vissa stunder gar riktiga wow känslor och vissa stunder var vi uppe i luften som vanligt ;) Tror skruttan är lika glad som jag att va äntligen är igång igen! :D
 
 
En vecka o en dag kvar!
0 kommentarer

Iskras Schema

Måndag: Vila
Tisdag: Banan
Onsdag: Skogen/ lite mer galopp
Torsdag: Vila
Fredag: Longering
Lördag: Galopp/ kondis träning
Söndag: Vila/ dressyr
 
 
0 kommentarer