19.51

Måndag igen, sug! helgerna går alltför sanbbt :( Söndagen blev ju iaf bra :D kan man ha annat än kul med oliver, nee. så det va kul :) + att min häst va galet underbar :') Sen på kvällen blev det tårta (a)

Imorrn är jag ledig, för jag ska till tandläkaren och kommer inte hinna fram och tillbaka till bullersta så ska bli skööönt :) sovmorgon (y) sen på kvällen äre hoppträning :DDD skit länge sen känns det som ):

puss på er <3
1 kommentar

13.07Ellen ellen ellen, så har min helg sett ut ungefär ;) hahah. Mysig helg med nattpromenader och massa skit :) Just nu sitter jag och är så sjukt foto sugen så jag håller på att dö! men jag har inget att fota :( har fotat allt runtomkring huset och skogen redan ;) Senare så ska jag åka upp till ridbanan och rida min häst :) och så får jag besök av oliven! hahahah!

puss på er så länge :)2 kommentarer

Freeeedag

Freeedag. äntligen! Praktiken va jävligt soft idag. fick sluta kvart över 1 :) sen hem och sova en stund och sen ut i stallet. Hästen va inte galen :o Nu ska jag snart hoppa in i duschen och förhoppningsvis åka in till stan (y)

hörs kanske senare, puss på er <3

BILDBRIST!

0 kommentarer