TB

 
 
Hur mycket saknar man inte en varm skön vårdag när man ser det här? Här var vi riktigt bra i dressyren, hade planerat att åka och tävla men blev tyvärr aldrig av, men visst ser vi lite dressriga ut? ;)
0 kommentarer

Söndag

Ferran fortsätter att må bra, idag hade hon ingen feber och var riktigt busig när hon fick gå ut i hagen igen, positivt! 
Men hon får fortsätta att stå i en liten hage och inte överanstränga sig ännu, vila en vecka till innan vi startar lite lugnt :) i morgon täckte jag dock gå en längre promenad med henne :)

Annars har jag inte så mycket att dela med mig av tyvärr, jobbar mycket och har fullt upp! Ge mig några tips på vad ni vill läsa om 😄 


Vill upp på hennes rygg nu!
0 kommentarer

Fredag

Ferran mår mycket bättre, tack gode Gud! Var där halv 8 imorse och kollade henne och fixade allt i super fart, var klar med allt på en halvtimme, det är fan snabbt! Idag så fick hon faktiskt gå ut i en liten hage, skönt för henne att få luft! Så hon får gå i en liten hage resten av helgen och dubbel kollas :) men håller tummarna att det verkligen inte kommer tillbaka!
Sen var det hem och fixa sig i rekord fart och fara till Oxelösund och skriva papper, sen så fikade jag med mina saknade jobbar kompisar, har verkligen saknat dom och det jobbet, passar mig betydligt bättre - och gick där ifrån full med energi, den 4 april börjar jag igen och jag längtar!
Lunch hos mormor med Gustav innan det var dags för kvällsjobb 16-21.30, sover över hos mamma och pappa ikväll för börjar kl 8 i morgon bitti 😃
0 kommentarer