29 December

Ännu en jobbdag över, och en kvar innan jag är ledig två dagar :)
Efter jobbet så fixade jag stallet sen tog jag in en racer ferrari från hagen, haha hon hoppade runt och bockade idag med :p
Red ut henne för första gången och hon är ju genom snäll alltså, går fram över allt, inte rädd för något och lagom pigg :) Travade mest och hon var riktigt fin, sen påväg hem tog jag en liten galopp. hahha glad tjej kan jag lova, efter det så var det ökad trav hela vägen hem ;) Måste filma henne någon dag så ni får se, man kan inte tro att hon är så rolig att rida när man ser henne ;)
 
Nu tänkte jag gå ut och klippa och frisera iskrus :)
 
 
Gillar den här hästen mer och mer alltså! <3
 
2 kommentarer

28 December

Tycker jag har vart väldigt effektiv idag!
Började med att jobba 9-12.30 sen hem och fixade stallet, efter det red jag iskra för första gången på väldigt väldigt länge! Det gick faktiskt helt okej, pontus har ju ridit henne på ett helt annat sätt än vad jag har. Så det blev någon halvsnygg blandning av allt ;)
 
Till sist så red jag ferran, hon va tokpigg i hagen. Bockade och for runt så tänkte att jag skulle få mig en rolig ridtur ;) Men hon va väldigt lugn och fin :) Jobbade mycket volter för att försöka få igenom sidorna, hon är väldigt stel speciellt i vänster men det blir bättre och bättre :) Hittade lite nya knappar även idag!
Längtar tills det är dags att börja hoppa henne! :D
 

Håller tummarna att jullan kommer ner snart och tar lite nya snygga bilder på oss! ;)
 
1 kommentar

Nu är hon på annons!

 
1 kommentar