31 December

Började dagen med utsläpp av alla pollar, sen fix i stallet och hem och käka frulle :)
Nu är det dags och börja fixa sig och invänta clara innan första groggen korkas upp, Härligt!

Tar med mig kameran så räkna med massor av "fina" bilder ifrån ikväll ;)Behövs inga ord!
1 kommentar

31 DecemberSerisöt undra hur många gånger jag har kollat på den här filmen, känslan jag hade den här träningen! Den gör det värt att gå upp i ottan och vara i stallet och fysa ihjäl!

Är sjukt taggad på att börja rida igen, huvudet är fullt av ideér och planer, kommer satsa fullt ut i år. Ska även försöka mig ut på en dressyr tävling och få rutin där :) Även försöka få upp självförtroendet och klättra några klasser :) Ahhh vill bara hoppa upp på min guldstjärna och rida, känslan jag hade sista dressyrtränigen, oslagbar!

Vill även tacka världens bästa Jenny som har gjort mig och hästen till det vi är idag! Utan hennes hjälp tror jag faktiskt inte att jag hade haft kvar iskra. Var så sjukt trött på att rida när hon såg mig för första gången i mars 2011. Satt där och drog i innertygel och hästen hade bakvagnen kvar i stallet, fyfan.. Det var inte ens kul att rida då! Så stort tack till dig Jenny som har stått ut med mina damp fasoner och min galna lilla häst! :D

Du har tagit oss från det här: (som även va en "bra" tid)

Till det här:
På 6 månades tidUndra vart vi är om 6 månader?
0 kommentarer

30 December

Nu drar jag in till stan för att möta upp clara och fixa dricka tills imorgon, försöka hitta nån snygg tröja och lite annat smått och gått :)

Hörs sen, pussen

1 kommentar