26 April

Haft fullt upp hela dagen med att mamma och pappa gifte sig :D Stort grattis till dom! <3

0 kommentarer

24 April

Haft en super härlig dag idag som började i stallet med mockning och fix, sen for jag hem i 700 och fixade i ordning mig för lunch och mys med beccis :) Vi har inte setts sen studenten och det är helt sjukt! nu har vi planerat in massor av saker så vi måste ses oftare, asbra! :) Blev en god lunch på fresta och sen en glass och solning i hamnen, så härligt! tack för idag gumman!

Sen på kvällen var det städdag på KLRF, Svinkallt men gick fort och smärtfritt ;) Efter det for jag och mamma till stallet och kollade iskrus, visade ingenting idag heller :D Oh så glad, nu har hon vart fräsch i 3 dagar! :DHihi en sån söt bild från studenten på beccis! :D
3 kommentarer

23 April

Håller tummar och tår att min totto polle är bra nu! Red ut en sväng barbacka och testade även att trava och kände inget konstigt, så jäkla skönt! Hoppas att det håller i sig och att det bara var en enkel vrickning eller någe sånt :)

Har glömt att skrivit att min sadel är på sharpman just nu på ändring av bommen :) Dom tyckte att hon hade blivit jätte fin och fått mer muskler och såg ut som en sporthäst ;) bra betyg tycker jag ;DMin älskade sadel!
0 kommentarer