En månad senare, en månad utan häst

Snart en månad sen jag skrev att ferran var såld och att vi hade dom sista dagarna tillsammans..
Jag ville helst av allt inte vara där, red ut en sista gång med Sara på min överlyckliga lilla häst som verkligen är världens bästa! 
Körde upp henne till Gävle där hon nu bor med mamma och mormor, kändes inte så farligt till en början men sen brast det, jag skulle ju åka hem med tom hästbuss och lämna kvar henne där uppe, hon som har betytt så jäkla mycket i 4,5 år! 
Jag vet att hon har hamnat i världens bästa familj, annars skulle jag aldrig ha sålt henne dit men det känns ändå - så in i helvete!
Samtligt som det är det här jag ville, så har jag undrat så många gånger den här månaden om jag gjorde rätt.. för ferran vet jag att det blev rätt, men för mig? 
Jag har inte satt min fot i stallet på snart en månad, men ikväll måste jag åka och hämta alla saker, jag är livrädd över hur det ska vara att kliva in i stallet utan att se henne där.. 

(null)

1 kommentar

En vecka kvar som hästägare

Ferran är såld!
Samtidigt som det såklart är en lättnad och skönt att hon blev såld så blev det så himla verkligen när orden kom, vi vill ha henne! Även fast jag har vetat och velat att hon ska åka så känner jag mig tom just nu..
Ni har säkert undrat hur allt har gått sen jag skrev att jag skulle lägga ut henne, men har inte velat skriva ut något innan det är klart, eller allt är ju inte 100 klart än då hon fortfarande står kvar i stallet.. Men handpenningen är betald och nästa vecka rullar vi några timmar uppåt i landet och lämnar min älskade vän!
En del av mig vill passa på att njuta fullt ut den här veckan och en annan del vill bara vara hemma och helst inte se henne, så svårt att inte låta känslorna ta över!
Men jag tror och hoppas att hon kommer komma till ett toppen hem där hon kommer bli någons bästa vän och som avgudar henne som hon förtjänar!
 
 
 
0 kommentarer