Lång kväll i stallet

Nu har jag och Sofie precis svalt sista sushi bitarna efter många timmar i stallet, kändes som att vi var 12 år gamla igen ;)
Men vi lyckades faktiskt att få in allt i skåpet,halleluja! Trodde verkligen inte att det skulle gå ;) men har några schabrak som jag måste säga hej då till tyvärr 😳 är någon sugen?
Kvällens pass gick ändå helt okej, hon var sjukt taggad och svår att få ner i varv men fick ändå en bra känsla efter en stund :) hon har ju trots allt tagit det väldigt lugnt i någon månad :)
Sofie knäppte några bilder och filmade, så det kommer upp i morgon :) 
0 kommentarer

God morgon söndag

Åkte till stallet vid halv 8 i morse och släppte ut ferran, just nu går hon i en liten ruta några dagar innan hon släpps ihop med några andra ston :)
Sen passade jag på att mocka och fixa klart allt till sen, då är det dags för premiär ridturen här :) 


Väckte upp Gustav med en god frukost också, bra början på dagen och sambo livet tycker jag ;)0 kommentarer

Nu så

Nu har ferran äntligen flyttat, är helt slut efter att ha städat ur hela boxen på lasätter och packat allt.
Den stora frågan är hur jag ska lyckas få plats med alla mina saker i ett skåp? Har ju haft typ 4 skåp innan och det har vart trångt? Haha det löser sig väl till slut, Sofie kommer och ordnar upp det i morgon ;)

Åkte tillbaka nu på kvällen och fixade det sista med maten och så, longerade henne även i grimma i ridhuset - pigg ferran som bjöd på några språng i luften ;) 

Som sagt så kommer Sofie i morgon, och kameran är i högsta hugg så ni får lite nya roliga bilder :)0 kommentarer