Några timmar kvar av 2014

Har varit ett väldigt blandat år för min del!
I början av året så stod jag med två hästar och hade tagit det jobbiga beslutet att sälja min fina älskade Iskra. Som tur är så blev det ju riktigt bra för oss båda, jobbade ju även i ett stall och tack vare det så har jag min fina ferran som står i stallet, det är jag grymt tacksam för även om jag insåg att jag inte ska jobba med hästar utan bara ha det hobby!
Började jobba på ett äldreboende nere i Kungsbacka och trivdes så himla bra, sommaren kom och jag åkte på mitt första meeting som var så himla mysigt - bara jag, mamma, ferran och underbart väder, kunde ju inte vara annat än underbart?
Men tyvärr så tog även det underbara slut och jag och Jocke valde att gå skilda vägar, ett av dom jobbigaste beslutet jag har tagit! Saknar fortfarande alla underbara människor där nere, och såklart min extra familj! Jennie och Magda kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta, och såklart även lilla Wille! Sjukt att få vara med hela jennies graviditet från början tills han kom ut, sötaste lilla unge! 
Sista månaden så har jag bott helt själv för första gången i mitt liv, grymt jobbigt men även väldigt givande, för jag kom inte hem till Nyköping som samma person innan jag flyttade ner..

Som varje år så har det varit upp och ner gångar, men känner mig ändå stark och väntar bara på vad 2015 har att erbjuda! :)


0 kommentarer

Taggad till tusen!

Är så sjukt taggad på att sätta igång nu, tror jag behövde den här vilan lika mycket som ferran! För såhär var det länge sen jag kände, har bestämt att i år kommer jag satsa allt!
Har en väldigt bra plan i huvudet om hur jag ska lägga upp allt. Kommer att börja med att lägga all tid och pengar på träningar i februari ioch mars, sen drar tävlingarna igång och då ska vi vara så väl igång att vi bara behöver åka och hoppa någon eller några 90 & 1m, sedan så blir det att bli säkrare på 1.10 nivån ist! 
Självklart kommer jag att gå ner några tävlingar och hoppa lägre och hoppas att det känns som att "leka" runt banan! :)
 
Nu är det först en check hos veterinären den 9/1 och sen massage den 16/1 - Sedan kör vi! :D
 
 
2 kommentarer

Shopping

Lite internet shopping såhär en kväll efter att ha jobbat 8-20, det livar ju upp lite iaf :D
 
 
Blev ett blått JW fleece, hoppas det är bra passform och kvalité :)
0 kommentarer