Måndag

Ny vecka efter en härlig helg!
Idag så har jag faktiskt vart och ridit, det var inte igår det hände! 
Fick testa på Saras nya häst, Echo. Riktigt trevlig och det var så roligt att rida lite igen, och testa ett litet språng. Snacka om att man tappar fort, helt andfådd av att rida några varv 🙈  (null)

(null)

(null)

Passade även på att fota några bilder på Sara, vill ni se några fler? 😄

(null)

Helt plötsligt så började det snöa 🙄❄️🌨


0 kommentarer

Torsdag

En heldag med Sofie, filmning och snack! Alltid lika roligt när vi går lös och låter idéerna flöda ;) några härliga nyheter har vi kommit fram till idag 😍 men vad får ni se framöver ;) ett tips är att komma på vårt event vi ska ha nu den 7 december, på lasätter gård kl 18! Många roliga nyheter och en mysig kväll!

(null)

Oh saknar alltid hästar och ferran extra mycket efter att vi har vart på lasätter, det ger verkligen sånna minnen! Den tiden kommer jag alltid att sakna, det var full fokus på ferran, träning och tävling - med Sofie brevid som stöttade i ur och skur! Så tacksam över allt hon gjorde och fixade, varje tävling var hon med och peppade! ❤️ någon gång så kanske vi står nervösa på en hoppbana igen ;)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

0 kommentarer

Onsdag

Blev en ny bil idag, en BMW 118 D 😄
Skönt och äntligen har en liten och billigare bil att åka med, audin var tyvärr för dyr i längden.

(null)

Ingen värsting men den tar mig från A till B, och så har jag ju faktiskt en bus bil 😍
Annars har det inte hänt så mycket annat idag, i morgon blir det en heldag med kameran i handen och planering med Sofie! 
Vi har som sagt en hel del roliga saker framför oss med företaget! 😁

(null)

(null)

0 kommentarer