31 Mars

Blev ingen dressyrdebut idag, tävlingen blev inställd p.g.a vädret. Helt okej för mig, inte så skönt och rida ute i snöstorm ;) Så tävlingen är flyttad till nästa söndag, dock vet jag inte om jag kan vara med för jobbar dag då och måste försöka byta bort den då, och det är hopptävling på lördagen. Tror att det är det minsta problemet iaf ;)

Idag blev det lite markarbete i ridhuset, tog fram två sockerbitshinder och fick lite insperation av lotta björle träningen jag och mamma kollade på fm. Fokuset va hela tiden att ha hästen på bakbenen och i en lugn galopp kunna hoppa med styrka ist. Kändes riktigt bra iaf :D Fina häst! Imorgon är det dressyr träning :)

0 kommentarer

Byta gren?Bevis på att vi kanske ska bli dressyrmuppar ist? ;)
0 kommentarer

21.22

Skön dag på jobbet :)
Nu ska jag snart slänga mig i soffan och glo på BB, sen blir det sova :) Upp skapligt imorgon för att fixa stallet, sen fara till norrköping med "okänd" person och ha en toppen dag! Sen på kvällen blir det tacosmys med dom bästa :D kan ju inte bli bättre, eller jo skulle det ju kunna bli med lite god dricka till det men ska ju dressyrdebuta på lördag ;) kanske skulle gå bättre och vara lite bakis men vågar inte chansa ;D

Förövrigt känner jag mig på sånt jäkla bra humör, typ över social för tillfället :)Min andra hälft! <3
1 kommentar