31 Juli

Herre gud, i morgon är det Augusti. Den här sommaren har bara sprungit iväg, och i förrgår så hade jag bott här nere 1 år, hur fort har inte det gått då? Och vad mycket som kan hända på ett år, med iskra till exempel.. När jag flyttade ner hit så hade jag inte en tanke på att sälja min älskade häst, ett halvår senare stod jag här med två hästar och några månader senare var hon såld! Undra hur livet ser ut om 1 år?
 
Jaja tillbaka till verkligenheten, har skönt nog en ledig dag idag! började med en lång dusch och ska fixa i ordning mig för att åka in till stan med Jennie och Magda o luncha och kolla kläder :) Senare är planen att hoppa Zeb och rida ferran, tänkte även laga mat och städa, så bara sätta fart ;)
 

Zeb & Jennie förra året!
0 kommentarer

28 Juli

Usch vad det känns tråkigt att vara tillbaka hemma igen efter helgen, hade gärna stannat några dagar till och slippa åka och jobba :p
Men bara att bita i det sura äpplet och åka vidare till jobbet :)
 
 
0 kommentarer

Söndagens resultat & film

 
 
Sista dagen och jag var bara anmäld till 1m idag, red inte alls bra i den här klassen.. fick inte igång någon bra galopp och backade bara! till hinder 3 så satt jag och sov igen och märkte inte att hon flöt ut förbi, helt mitt fel igen! efter det fick jag upp lite bättre galopp! till hinder nr 5 fick man välja och hoppa bank eller hinder, och jag valde att hoppa banken så hon inte ens brydde sig om! :)
 
Eftersom 1.10 klassen efter skulle vara samma bana och jag tyckte inte hinderna var så höga så efteranmälde jag till avdelning B. Fick till en sjukt bra känsla, härliga språng och en härlig galopp. Tyvärr fick vi ner hinder nr 7, men placerade oss som 3a bland unghästarna :)
 
Är så nöjd över debuten, kunde inte ha känts bättre än vad det gjorde! :D
 
0 kommentarer