29 oktober

Började dagen med att försova mig så hann inte stanna och köpa matlåda, men överlevde dagen med frukt och sockerkaka ;) Efter jobbet drog jag till stallet direkt och red dressyr uppe i ridhuset eftersom det är storm ute.. Är riktigt nöjd över dagens pass, hon va riktigt fin i mellan åt och lite på tårna som vanligt när jag rider dressyr ;) Ska nog fundera över dressyrtävling endå tror jag :)
 
Nu ska jag fixa i ordning mig för att gå på bio med familjen :D mys mys!
 
0 kommentarer

14 dagar..

Kvar tills jag och jocke åker till Spanien i en vecka! Behöver jag ens skriva hur sjukt jäkla underbart det ska bli? För det första få vara tillsammans över en hel vecka och sen äntligen få lite sol! Oh så jag längtar :D
 
All Inclusive på hotell Sol Tenerife.
 
0 kommentarer

28 Oktober

Idag var det jobb som stod på schemat igen, aldrig får jag min älskade sovmorgon :'( Sen efter en rätt lugn dag på jobbet drog jag på mig långkallingar och ridbyxor och gav mig ut på en härlig barbacka tur på min fina häst :) Det är någe speciellt med att rida ut och solen går ner, oh så underbart det är. Då kan man verkligen inte vara lyckligare!
Travade runt lite nere på terrängbanan och jätte mjuk och fin var hon, sen blev det ca 30 min skritt :) myshäst!
 
Nu ska jag hoppa in i en dusch och sen bädda ner mig i soffan och ladda inför ännu en tidig morgon :/ men cash is king! eller hur var det? ;)
 
 
Dagen som förändrade mitt liv!
0 kommentarer