Kvällens ridpass

Hade tänkt ett skönt trimm pass i ett svalt ridhus, men hade ju såklart glömt bort att det var hoppträning.. Så blev ett lugnare pass på banan, får aldrig samma känsla där som i ridhuset, antagligen gillar hon inte underlaget lika bra som i ridhuset, där det är fiber :) 
Men men, vi körde på och fick till en okej känsla inför morgondagens hoppträning :)

Åker själv i morgon bitti innan jobbet, var as länge sen vi tränade nu så verkligen på tiden, har lite saker jag ska bolla med Cornelia och se vad hon säger :)

Hörs förhoppningsvis i morgon 😆0 kommentarer

Gårdagens motion

Igår så longerade jag ferran, och under tiden så kom jag och tänka på hur fort dom lär sig att lägga sin balans i handen eller i en inspänning när man longerar..
När jag jobbade hos Pontus Hugosson så longerade alltid han sina hästar i grimma, tyckte det verkade konstigt i början, speciellt då när jag hade iskra som knappt kunde galoppera utan en massa balans och stöd från ryttaren.
När jag köpte ferran så brukade jag göra det bara för att göra av med lite energi men började sen spänna in henne lite när jag longerade, igår fick jag mig en tankeställare!
Brukar ju såklart alltid börja låta henne värma upp själv men igår så sket jag i att spänna in henne och lät henne jobba själv och hitta sin egna balans, så häftigt och se hur hela hästen blir balanserad och så fort ryggen och bakbenen kommer så trillar huvudet ner och halsen längs ut! 
0 kommentarer

Livet rullar på

Jo men sådär bra gick det ju med att hålla er uppdaterade ;) 
Livet rullar ju iaf på, händer en del stora saker nu faktiskt, men det får ni höra om lite senare och om det blir något 😏 

Min motivation till ferran pendlar som en berg och dalbana, suck! Önskar bara att mitt sug verkligen kunde komma tillbaka , eller att jag kunde ta det tunga beslutet.. Men är inte redo än!! 

Känns som att livet har ett nytt kapitel som börjar nu och frågan är om jag har tid och råd att ha kvar ferran, oh så svårt!

1 kommentar